BAKKERIJ DE SIDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij de Side. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 16:05 Het is super lekker vol met vlees heerlijk
23 nov 2022 om 15:05 Opzich een prima kapsalon, wel echt heel weinig voor wat je er voor betaald jammer genoeg.. en de extra knoflook kon ik ook niet echt vinden moet ik heel eerlijk zeggen.. wel prima voor de rest
21 nov 2022 om 21:58 Eten was goed Vriendelijke Bezorger
19 nov 2022 om 19:02 Heerlijk zeker aanraden
11 nov 2022 om 21:10 Eten was weinig en duurde lang voor dat bezorgd werd slechte tent
7 nov 2022 om 17:04 it was super delicious. There is a super nice Kapsalon its best food you can find in the netherlands
29 okt 2022 om 21:02 Was perfect,alleen jammer van de kapsalon. Ik had grote kapsalon en kreeg een kleine kapsalon wat ik bizar vond.
29 okt 2022 om 18:38 Ik kom hier al jaren lang naar het winkel voor het eerst heb ik besteld en het was net als altijd super lekker en altijd lekker vers
28 okt 2022 om 14:34 Eten was warm en goed
27 okt 2022 om 19:52 Mua…
20 okt 2022 om 8:42 Heerlijke kapsalon. Goed warm en snel bezorgd, top!
10 okt 2022 om 16:41 eten was koud maar oké en de saus had geen smaak?